De Engagement Capacity Gap oplossen met de CX-kostenparadox

De derde editie van Verint’s Engagement Capacity Gap™ studie onderzoekt de uitdagingen waarmee bedrijven over de hele wereld worden geconfronteerd en ontwierp een blauwdruk voor het dichten van de Engagement Capacity Gap.

Tweederde van de ondervraagde CX managers heeft er alle vertrouwen in dat ze hun klanten effectief kunnen betrekken in 2023. Wat onderscheidt hen van de 33% die dat niet zijn?

Ons onderzoek leidde tot een aanpak die bedrijven helpt om ervaringen te bieden die consumenten tegenwoordig verlangen.

Download het rapport, Closing the Engagement Capacity Gap, om de belangrijkste oplossingen en strategieën te ontdekken die nodig zijn om effectieve klantbetrokkenheid te bieden in een uitdagend zakelijk en economisch klimaat.

Call center agent featured

Download het rapport

* verplicht veld

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en het privacybeleid van Google en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Bedankt

‘Closing the Engagement Capacity Gap: Welke bedrijven zijn het Beste Uitgerust om de CX-kostenparadox op te Lossen?’ is onderweg. Hou je inbox in de gaten! We sturen je een link naar het rapport op het zakelijke emailadres dat je ons hebt gegeven.

Bekijk intussen gerust hoe Verint ‘s werelds meest iconische merken helpt duurzame klantrelaties op te bouwen door werk, data en ervaringen efficiënt met elkaar te verbinden.