Webinar

Waarde creëeren voor klanten en de organisatie met Open CCaaS en CX Automation

Beschikbaar on-demand

Wat drijft de CX-strategie van je concurrenten en hoe kun je een voorsprong krijgen? In een wereld waarin concurreren op prijs steeds moeilijker wordt, blijft customer experience (CX) de belangrijkste factor. 

In dit webinar kom je meer te weten over: 

  • De evoluerende rol van kunstmatige intelligentie in customer experience 
  • Hoe je met een Open CCaaS-platform meer vrijheid, flexibiliteit en wendbaarheid hebt voor innovatie 
  • Hoe je medewerkers voorziet van realtime gegevens en kunt ondersteunen tijdens de interacties 
  • Hoe een naadloos CX proces er met Verint’s Open CCaaS  platform eruit zit tijdens deze demonstratie, met de integratie van ALLE kanalen 

Als organisatie moet je de mogelijkheden van goede CX breed inzetten: niet alleen binnen het contactcenter of binnen self-service, maar binnen de hele organisatie: Verwijder silo’s, integreer en orkestreer kanalen, zet in op de kracht van CX-automatisering en verras klanten en collega’s met verbeterde CX en lagere operationele kosten. 

Tijdens dit webinar vertellen we je graag meer over hoe je met Verint’s Open CCaaS platform invulling kunt geven aan CX automatisering met de inzet van onze applicaties, data en breed inzetbare (generatieve en andere) AI.  

Neem deel aan deze interessante sessie over Customer Experience Automation met behulp van kunstmatige intelligentie en bots! 

Sprekers

Martin Melis
Director Solution Consulting, Verint

Martin Melis is expert op het gebied van customer engagement technologie in de regio’s Benelux, Frankrijk, Scandinavië en Oost-Europa. Martin werkt 10 jaar bij Verint en is verantwoordelijk voor een Europees team met solution consultants.

Bas Hiemstra
Solutions Consultant, Verint

Bas werkt ruim 20 jaar op het gebied van customer engagement oplossingen. AI heeft altijd een belangrijke rol gespeeld en hij heeft de evolutie van AI uit de eerste hand gezien. Bas is nu Solutions Consultant voor Verint en specialiseert zich in de inzet van AI als een geïntegreerde en verbonden digitale collega voor klantenserviceomgevingen.

* verplicht veld

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en het privacybeleid van Google en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Bedankt voor uw aanmelding

The resource you requested is on the way, Waarde creëeren voor klanten en de organisatie met Open CCaaS en CX Automation.  Keep an eye on your inbox!  We are sending a link to the asset to your business email address provided on the previous page.

In the meantime, check out additional resources to see how Verint helps the world’s most iconic brands increase CX automation and deliver AI business outcomes now.