Webinar

Budget Thuis: Van het prijsplafond tot vrijdagen vrij

Beschikbaar on-demand

Hoe een ‘saai’ product ineens dagelijks nieuws werd.

De energierekening was decennia lang een alledaags en weinig opvallend gegeven bij veel Nederlandse huishoudens. Maar sinds de energieprijzen zijn gestegen en de term ‘energiecrisis’ viel, is die rekening top of mind. Dat leidt tot fors meer telefoontjes, mails en appjes naar klantenserviceafdelingen van energieleveranciers. Zoals bij de vierde grootste partij van Nederland, Budget Energie.

Graag neemt Bram jullie mee in de rollercoaster waar alle energie bedrijven de afgelopen twee jaar hebben ingezeten. Van maandelijks wijzigende tarieven tot kamer vragen en van BTW verhoging tot het uitkeren van honderden miljoenen aan energie compensatie. Zet daar een (zeer) krappe arbeidsmarkt tegenover en je hebt een bijna perfecte storm.

Toch lukte het Budget Thuis om tijdens deze turbulente tijden te groeien en dat met een hogere klanttevredenheid! Wil je weten hoe ze dit voor elkaar gekregen hebben maar ook welke fouten ze hebben gemaakt, dan is dit de ideale Webinar!

  • Hoe ga je om met een toename van 100% in telefoonverkeer
  • Hoe houd je medewerkers betrokken als de helft van de gesprekken gaat over klanten die hun rekening niet meer kunnen betalen
  • Wat doen kamervragen met je intraday?
  • Welke draconische maatregelen kan / mag je treffen tijdens uitzonderlijke situaties?

Sprekers

Bram Ter Laak
Operations Manager Energie, Budget Thuis

Bram werkt al ruim 10 jaar bij Budget Thuis, begonnen als klantenservice medewerker inmiddels verantwoordelijk voor de gehele operatie bij de Energie tak. In die 10 jaar is Budget Thuis van 30.000 klanten naar ruim 1,2 miljoen klanten gegroeid. Eerst alleen energie maar tegenwoordig ook, internet, televisie en mobiel.

 

Roos Dros
Account Executive, Verint

Als Account Executive bij Verint is Roos verantwoordelijk voor verschillende bestaande en nieuwe Nederlandse en internationale klanten en adviseert hen hoe onze oplossingen bijdragen aan: CX automatisering; het doorbreken van organisatie- en datasilo’s; het verhogen van Employee- en Customer Engagement en tegelijkertijd kosten verlagen om de engagement capacity gap te dichten (het verschil tussen de beschikbare middelen om aan de vraag van de klant te voldoen en het toenemende volume aan interacties en communicatiekanalen).

Martin Melis
Director Solution Consulting, Verint

* verplicht veld

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en het privacybeleid van Google en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Bedankt voor uw aanmelding

The resource you requested is on the way, Budget Thuis: Van het prijsplafond tot vrijdagen vrij.  Keep an eye on your inbox!  We are sending a link to the asset to your business email address provided on the previous page.

In the meantime, check out additional resources to see how Verint helps the world’s most iconic brands increase CX automation and deliver AI business outcomes now.