Verint Express Web Experience

Verint Express Web Experience

Betrouwbare, consistente informatie en service

Klanten die zelf antwoorden op hun vragen kunnen vinden tijdens het online shoppen of het zoeken naar informatie, zijn veel minder geneigd hun transactie af te breken. Verint Express Web Experience helpt zelf complexe vragen betrouwbaar te beantwoorden, zonder tussenkomst van een medewerker.


De toekomst van Self-Service

In 2015 schreef Forrester Research Inc. dat “Web self-service interacties alle andere kanalen zouden overnemen. Voor het eerst in de geschiedenis van ons onderzoek, lieten respondenten weten vaker de FAQ pagina's op de website van een organisatie te raadplegen dan een medewerker te bellen". De toekomst van klantenservice is dus overduidelijk self-service. Daarentegen, wat is de toekomst van self-service zelf?

Verint Express Web Self-Service

Geïntegreerd met de Verint Express Knowledge Base, Virtual Assistant en Live Chat, levert het gerichte en consistente antwoorden naar bezoekers op uw website. Kennisbanken kunnen ingericht worden per klantgroep en taal, gestuurde of vrije zoekfuncties geven klanten de mogelijkheid om hun eigen transactie te voltooien zonder dat er een medewerker aan te pas komt. Contact center kosten en werkdruk gaan omlaag en medewerkers kunnen zich bezig houden met de meer complexe cases.

Solution Spotlight

Geef klanten de optie uw kennisbank te raadplegen op een interactieve manier met de Virtual Assistant

Solution Spotlight

Klanten kunnen hun antwoorden vinden door middel van uitgebreide self-service tools

Solution Spotlight

Een gedeelde kennisbank geeft consistente informatie over uw producten en diensten.

Solution Spotlight

Live Chat kan overal op uw website worden geraadpleegd op de momenten dat uw medewerkers beschikbaar zijn.

Velden met een * zijn verplicht.