Engage met ons

#EngageOTR

Engage on the Road Benelux 2019

Welkom bij Engage on the Road Benelux, het evenement voor Verint klanten en relaties in de Benelux regio, dat plaatsvindt op donderdag 6 juni bij Inn Style in Maarssen. U kunt rekenen op een dag vol kennis, inspiratie, nieuwe inzichten en zinvolle contacten. Engage on the Road is hét event voor professionals die zich bezighouden met customer en employee engagement.

Leer

Luister naar inspirerende experts en visionairs die hun gedachten en ideeën met u willen delen.

Netwerk

Ontmoet andere gebruikers, leer van hun ervaringen en inzichten en netwerk met uw vakgenoten.

Ontdek

Hoor hoe andere organisaties success hebben geboekt met Verint.

Sprekers

 • Maarten van der Weijden

  Keynote spreker

 • Richard van Hooijdonk

  Keynote spreker

 • Tanja Hoymann

  Booking.com

 • Frank Welter

  Sky

 • Pascal Vankan

  KPN

 • Steve De Veirman

  Partena Ziekenfonds

 • Piet Schreurs

  Koramic2Engage

 • Nancy Treaster

  Verint

 • Marije Gould

  Verint

 • Paul van de Waal

  Verint

 • Martin Melis

  Verint

AGENDA


Paul van de Waal, VP Sales Benelux, Verint

Marije Gould, VP Marketing EMEA, Verint

Welkom en opening

Nancy Treaster, Senior Vice President & General Manager Strategic Operations, Verint

Verint Keynote: The Future of Customer Engagement – Elevating the Customer Experience and Driving Operational Efficiency

Verint is the customer engagement company. Customer engagement is now a strategic differentiator, and our solutions enable our customers to gain a sustainable competitive advantage by elevating customer experience and driving operational efficiency. We help organizations simplify, modernize and automate their customer engagement through our market-leading cloud and hybrid solutions. At our core, we’re a technology innovator and have one of the broadest portfolios of customer engagement solutions available today. We will share the Verint product strategy that is driving the evolution of our portfolio and our acquisition strategy. We will look at the latest and upcoming enhancements to our solutions, and also a vision of our integrated capabilities to manage the full customer engagement lifecycle.

Martin Melis, Manager Solution Consultants Benelux, Verint

Productinnovatie – de nieuwste Verint oplossingen voor u op een rij


Dave Poulton, Account Director, Verint

Martin Melis, Manager Solution Consultants Benelux, Verint

Productsessie Backoffice Optimisation

Marije Gould, VP Marketing EMEA, Verint

The hybrid workforce; hoe mensen en technologie hand in hand werken

In samenwerking met onderzoeksbureau Opinium Research, heeft Verint meer dan 34.000 mensen uit 18 landen geïnterviewd om de wensen en eisen van consumenten over customer en employee engagement, technologie en data te onderzoeken. In een tijd waarin organisaties in technologie investeren om contact te houden met klanten en medewerkers, hebben we onderzocht hoe groot nu de echte toegevoegde waarde van de mens op de werkvloer is.

Marije Gould, VP Marketing EMEA van Verint, zal u alles vertellen over The Hybrid Workforce; hoe mensen en technologie hand in hand gaan om de klantbeleving te verbeteren in onze 'always-on' samenleving.

Maarten van der Weijden, Olympisch kampioen open water zwemmen

Keynote

Al op 19-jarige leeftijd wist Maarten van der Weijden zich te plaatsen voor het WK Open Water zwemmen. Enkele maanden na een succesvol WK, constateerden de artsen in 2001 dat hij leed aan Acute Lymfatische Leukemie. Nog geen drie jaar later zwom hij weer zijn eerste wedstrijden. In 2008 behaalde hij het hoogst haalbare in de sport: een Olympische gouden medaille in Peking op de 10 km Open Water zwemmen. Maarten vertelt in zijn presentatie open en gepassioneerd over zijn bijzondere carrière. Onderwerpen als innovatie, doorzettingsvermogen, ambitie, het omgaan met tegenslagen en succesvol samenwerken komen uitgebreid aan bod.

Koen Maes, Solution Consultant, Verint

Productsessie Workforce Optimisation

Arjan Boeve, Solutions Consultant, Verint

Productsessie Engagement Management (Express, Knowledge Management Pro)

Thomas van Tulder, Solution Engineer Customer Interaction, Enabling & Digitisation - Team WFO/Capacity Management, ABN Amro

Klantpresentatie ABN Amro: Double-u on the move

Ongeveer 2 jaar geleden gingen bij ABN AMRO de alarmbellen af; de servers in gebruik voor Verint (v11) liepen uit hun maintenancecontract. Dit is het startsein om vanuit IT actief met Verint aan de slag te gaan. Als eerste staat de migratie van v11 naar v15 op de planning. In combinatie met een nieuwe way of working (Agile) komt het geheel in een sterke stroomversnelling. Waar voorheen af en toe een change op WFM gedaan werd op projectbasis, start nu een eigen scrumteam voor capaciteitsmanagement/WFO. Hierdoor is er continue aandacht voor Workforce Management en met resultaat. Niet alleen draait nu de nieuwste versie van Verint, maar ook nieuwe business lines zijn on board. Het aantal WFM-gebruikers is ruim verdubbeld naar 2600. Daarnaast ontstaat er een nadrukkelijke focus om onze medewerkers met betere tooling te ondersteunen en was daarmee onze backlog al snel aangevuld. Onderwerpen zoals de Verint Mobile App , thuiswerken , WFM-integratie met social kanalen (Salesforce) en scheduled Ad-Hoc reports komen aan bod. De double-u is in een transformatie naar een hoofdletter W!


Danny Meerman, Business Change Manager, Rabobank

Klantpresentatie Rabobank


Mike Desaever, Business Trainer, Test Aankoop

Bram Vermeire, Group Service Manager BT development, Test Aankoop

Klantpresentatie Test Aankoop


Jan Verbeeck, Team Lead Application Consultant, Verint

Gebruikerssessie Quality Management & Speech Analytics

Neem deel aan deze gebruikerssessie en bespreek uw dagelijkse uitdagingen met Verint QM en Speech Analytics met andere klanten en Verint experts en leer zo meer uit uw huidige oplossingen te halen.


Productsessie Voice of the Customer

Pascal Vankan, Director WFM & Audit KPN Customer Service, KPN

Klantpresentatie: De baten en uitdagingen van het nieuwe skillhuis van KPN, 6 maanden na implementatie

Met het nieuwe skillhuis heeft KPN de klant en de ontwikkeling van de medewerker centraal gesteld en verdwijnen de klassieke businesslijnen. In deze sessie gaat Pascal Vankan, Director WFM & Audit KPN Customer Service, in op de effecten op de performance, impact voor operationeel management en de WFM-besturing een maand voor het einde van de transitieperiode. Waar vorig jaar tijdens de KPN-sessie op Engage het model centraal stond, zijn dat nu de ervaringen uit de praktijk.


Jeroen Sikkens, DUO

Klantpresentatie DUODave Poulton, Account Director, Verint

Martin Melis, Manager Solution Consultants Benelux, Verint

Productsessie Backoffice Optimisation


Steve De Veirman, E-Business & Digital Transformation manager, Partena Ziekenfonds

Klantpresentatie Partena: De Digitale Transformatie van onze organisatie door te kiezen voor een opti-channel contactstrategie

Partena ziekenfonds zoekt net zoals andere dienstverleners naar oplossingen om er voor specifieke doelgroepen meer en meer digitaal te zijn. We willen mikken op een volledig digitale relatie met 65% van onze klanten tegen 2022 (vandaag 40%). Hiervoor hebben we een transfomatieplan uitgewerkt met diverse acties, waaronder ook een meer AI gestuurde contactlayer. Eerste stappen in dit actieplan is het uitzetten van nieuwe kanalen als WhatsApp, Chatbot en LiveChat eerst als een business experiment, maar nadien geïntegreerd in de opti-kanaal mix van Verint. Het doel? Het juiste kanaal voor de juiste vraag op het juiste moment.


Bastiaan Grootenhuijs, Consultant Benelux, Verint

Gebruikerssessie Verint IQ

Neem deel aan deze gebruikerssessie en bespreek uw dagelijkse uitdagingen met Verint IQ met andere klanten en Verint experts en leer zo meer uit uw huidige oplossingen te halen.


Eric Caris, Implementation Consultant, Verint

Gebruikerssessie Verint Express

Neem deel aan deze gebruikerssessie en bespreek uw dagelijkse uitdagingen met Verint Express met andere klanten en Verint experts en leer zo meer uit uw huidige oplossingen te halen.

Piet Schreurs, CIO, Koramic2Engage

Klantpresentatie IPG: Doorgedreven Integratie van Verint Workforce Optimisation

Als facilitair contact center moet je de WFM basics onder controle hebben. IPG heeft gekozen voor een verregaande automatisatie zonder onze stakeholders uit het oog te verliezen. In deze sessie gaan we in op de integratie tussen Workforce Optimisation en de verschillende systemen om onze medewerkerstevredenheid zo hoog mogelijk te houden en tevens zo flexibel mogelijk te kunnen inspelen op de vereisten van onze klanten.


Koen Maes, Solution Consultant, Verint

Productsessie Workforce Optimisation


Frank Welter, Senior Manager eCare Help Customer Service, Sky

Customer presentation: The evolution from a static to an intelligent knowledge base for Sky service agents

Frank Welter, Senior Manager eCare Help Customer Service of Sky Germany, will share with you what the situation of Customer Service of Sky was before the introduction of Verint Knowledge Management, the challenges before, during and after the migration and the operative figures today.


Bart Thys, Sr. WFM Consultant, Verint

Gebruikerssessie Workforce Management

Neem deel aan deze gebruikerssessie en bespreek uw dagelijkse uitdagingen met Verint WFM met andere klanten en Verint experts en leer zo meer uit uw huidige oplossingen te halen.

Tanja Hoymann, Global Manager Quality CS, Booking.com

Keynote Booking.com: waarom kwaliteit key is en hoe u uw organisatie in staat stelt de human touch toe te voegen

Ga mee op reis met één van de grootste e-commercebedrijven voor reizen in de wereld, als ze hun avontuur met Verint met u delen – vanaf het begin tot hun toekomstige bestemmingen. Leer hoe ze Verint Call Recording en Quality Management wereldwijd hebben geïmplementeerd bij meer dan 30 locaties en 12.000 gebruikers in minder dan 6 maanden. Hoor ook hoe het gebruik van deze tools hen helpt bij het vergroten van de human touch en meer inzicht geeft in de business om uiteindelijk de klant beter te kunnen helpen – vandaag en morgen!

Richard van Hooijdonk, Trendwatcher, futurist en internationaal topspreker

Keynote: hoe technologie werk en services gaat veranderen

Richard van Hooijdonk kijkt naar nieuwe technologie die hard op weg is de wereld en het werk van morgen op zijn kop te zetten: robots en drones, IoT, big data en AI, biotech en blockchain. Hij neemt u mee langs organisaties die daarin vooruitlopen, toont hoe we straks zullen werken en ons op de ontwikkelingen kunnen aanpassen.

Guy Hivroni, Senior Director UX Product Strategy, Verint

Usability testing WFM

Locatie

Middenin de natuur, direct aan het water ligt Inn Style. Met uitzicht op de Maarsseveense Plassen en een terras aan het water heeft Inn Style een inspirerende omgeving. Laat u verrassen!

Inn Style

Adres

Inn Style
Herenweg 55
3602 AN Maarssen
T 030 760 80 00

Meer informatie

Registratie

Vul onderstaand formulier in om u aan te melden voor Engage on the Road Benelux 2019:

Velden wissen
Ik schrijf me in als: *
Door wie bent u uitgenodigd voor Engage on the Road Benelux? *

Sponsoren

 • © Verint. Alle rechten voorbehouden.