Engage met ons

#EngageOTR

Engage on the Road Benelux 2018

Welkom bij Engage on the Road Benelux, het evenement voor Verint klanten en relaties in de Benelux regio, dat plaatsvindt op dinsdag 29 mei in Spant Bussum. U kunt rekenen op een dag vol kennis, inspiratie, nieuwe inzichten en zinvolle contacten. Engage on the Road is hét event voor professionals die zich bezighouden met customer experience en engagement.

Leer

Luister naar inspirerende experts en visionairs die hun gedachten en ideeën met u willen delen.

Netwerk

Ontmoet andere gebruikers, leer van hun ervaringen en inzichten en netwerk met uw vakgenoten.

Ontdek

Hoor hoe andere organisaties success hebben geboekt met Verint.

Sprekers

 • Nick Nonini

  Verint

 • Robert Barnes

  Verint

 • Marije Gould

  Verint

 • Martin Melis

  Verint

 • Victor Mids

  Dagvoorzitter

 • Peter Hinssen

  Keynote spreker

AGENDA

Marije Gould

Customer Engagement en Werk in 2030: Defining the Human Age

Hoe kunnen organisaties het beste contact houden met de consument en medewerkers wanneer zij worden geconfronteerd met duizelingwekkend snel ontwikkelende technologieën? Om hier antwoord op te krijgen, gaf Verint het onderzoeksbureau Opinium opdracht om meer dan 36.000 consumenten in 12 landen te interviewen. De studie onderzocht de huidige wensen, eisen en zorgen van klanten over klantenservice, technologie en data. Tegelijkertijd is onderzoek gedaan naar de veranderingen op de werkplek, met de adoptie van technologieën zoals AI en robots. Dit onderzoek, gecombineerd met deskundige inzichten van professor James Woudhuysen - de bekende futurist en gasthoogleraar aan de Southbank University in Londen - wordt gebruikt als een kader om een goede voorspelling te doen over de toekomst van klantenservice en werk. Marije Gould, VP Marketing EMEA, deelt deze onderzoeksresultaten en vertelt welke stappen organisaties moeten nemen om zich hierop voor te bereiden.


Nick Nonini & Robert Barnes

Simplify, Modernise and Automate, Powerful Customer Engagement Solutions from Verint

Peter Hinssen

Peter Hinssen

Schrijver, presentator en rasondernemer Peter Hinssen is een van Europa’s belangrijkste leiders op het gebied van disruptieve innovaties, dat wil zeggen, innovaties die branches op zijn kop zetten. Vanuit een grote passie voor technologie ziet hij de digitale wereld ‘slechts’ als vonk, een hulpmiddel en netwerken als de werkelijke drijfveer achter vooruitgang.

Met digitale inspiratie helpt hij organisaties te overleven in de stroom van netwerken waarin onze wereld is veranderd. Zijn presentatie met humor en pakkende voorbeelden geeft veel stof tot nadenken én napraten. Peter Hinssen laat u de nieuwe wereld beleven en vertelt wat dit voor u gaat betekenen.

Locatie

‘t Spant werd eind jaren zeventig gesloopt en er verrees een nieuw complex, met meerdere ruimtes ten behoeve van bijeenkomsten. Sindsdien worden hier uiteenlopende congressen en evenementen georganiseerd.

Spant Bussum

Adres

Spant!
Dr. A. Kuyperlaan 3
1402 SB, Bussum
T: 0356933254

Meer informatie

Registratie

Schrijf u hier in voor Engage on the Road Benelux 2018

Velden wissen
Ik schrijf me in als: *

Sponsoren

 • © Verint. All rights reserved.