Thema’s

Engage Europe 2016 is opgebouwd rond verschillende thema's. Hierdoor kunt u sessies uitkiezen die het beste aansluiten bij uw wensen en behoeften.

Interacties bieden die waarde toevoegen
Omdat elke interactie telt, is het van cruciaal belang ervoor te zorgen dat uw interacties snel, eenvoudig en succesvol verlopen.

Processen verbeteren
Processen kunnen alleen soepel verlopen met goede automatisering én de flexibiliteit om de juiste veranderingen op het juiste moment door te voeren.

Werknemers optimaal laten presteren
Voor goede customer engagement is het essentieel dat uw medewerkers zich volledig inzetten, de middelen krijgen om autonoom te opereren, effectief werken en lekker in hun vel zitten.

De technologie doorgronden
Inzicht in de onderliggende technologie levert IT- professionals meer toegevoegde waarde en efficiëntie op.

Trends en strategieën
De trends die van invloed zijn vragen om strategieën waarmee u uw koers voor de toekomst kunt bepalen.

Van analyse naar actie
Inzichten uit uw data moeten u de weg wijzen, of het nu gaat om de volgende stap in een interactie of om het volgende grote initiatief binnen uw organisatie.

Overheid en publieke sector
Dienstverlening aan kiezers verschilt niet veel van dienstverlening aan klanten. De veranderingsfactoren en projectbeperkingen zijn wel uniek. De sessies die zich hierop richten zijn uitsluitend dan ook puur bedoeld voor vertegenwoordigers van overheden en organisaties in de publieke sector.

Heeft u vragen, stuur dan een e-mail naar events.emea@verint.com